DanishTravelBloggers

I samarbejde med vores kunder skaber vi innovativ markedsføring og kampagner for destinationer, brands og virksomheder indenfor rejsebranchen. Vi tilbyder kvalitetsindhold fordelt på flere kanaler og hjælper med at planlægge og eksekvere kampagner af forskellige former. En af styrkerne for Danish Travel Bloggers ligger i at markedsføre kampagner som fx en organiseret tur på tværs af alle blogs, hvor vi følger planlægger indhold før, er synlige under og følger op på kampagnen efter.

Fordi vi arbejder som et fælles netværk har vi mulighed for at eksponere kampagner og samarbejder massivt til forskellige målgrupper. Det betyder, at alle fem blogs i netværket via deres blogs og kanaler på sociale medier bidrager til et større reach tilrettelagt en relevant målgruppe for at åbne det bedste resultat.

Hvilke opgaver kan vi løse for jer?

Fælles for bloggerne i Danish Travel Bloggers er, at vi fokuserer på destinationen og dens unikke sider. Vi er selvstændige rejsende, der formidler vores rejser og oplevelser på vores respektive kanaler. Vores publikum har tillid til vores beskrivelser, og med vores rejseblogs rammer vi i fællesskab en målgruppe, der interesserer sig for rejser og oplevelser i ind- og udland. Med vores erfaring med online kommunikation kan vi fx løse formidlingsopgaver på sociale medier eller producere billedeindhold til jeres kanaler. Vi har alle et godt øje for visuel opsætning og kender til vigtigheden i at formidle til den rigtige målgruppe.

Eksempler på opgaver:

  • Udvikling og administration af skræddersyede kampagner og koncepter på sociale medier og blogs
  • Indholdsproduktion
  • Organisering af blogture
  • Kvalitetsbilleder til brug på kundens platforme
  • Ambassadørskaber

I samarbejde med kunden kan der desuden fokuseres på SEO og linkbuilding. Til alle kunder tilbydes en rapport efter endt samarbejde med overblik over bl.a. reach, indlæg og feedback. Alle opgaver udføres i overensstemmelse med markedsføringsloven.

Hvorfor arbejde med os?

For os handler det ikke kun om tal, trafik og konverteringer. Vi skaber værdi for forskellige brands i markedsføringssammenhænge. Vores publikum giver adgang til en specifik og engageret målgruppe. I fællesskab med virksomheder skaber vi indhold, der passer til lige præcis den målgruppe, der ønskes at ramme. Samtidig har vi en stor troværdighed hos vores publikum, og vores peer-to-peer-tilgang bidrager netop med mere troværdighed end andre markedsføringsmuligheder via traditionelle kanaler.

Vi lægger stor vægt på troværdighed, gennemarbejdede indlæg, relevant information samt personlige og autentiske vinkler. Vi er af den overbevisning, at det i høj grad handler om relationen til publikummet, men bestemt også om relationen til kunden. I fællesskab med kunden finder vi nøglebudskabet og et fokus, der matcher både virksomheden og os. Af erfaring ved vi, at det handler om at inkorporere historien og budskabet på en meningsfuld og relevant måde, for at skabe engagement hos publikummet.

Interesseret i et samarbejde? Så vil vi gerne høre fra dig!